Pages

1 Aralık 2008 Pazartesi

arkadaşımın kıskanç sevgilisi!!!


sıkıcı bile olamaycak kadar manyak bir pazar günü geçirdim. sabah kahvltısından sonra nasıl çakılıp kaldıysam koltuğa bütün bir günü orda bitirdim. tek yaptığım şey durmadan bişeyler yemek oldu.
bi kaç paket cips, bir kaç adet gofret, çikolata, kocaman bir tas bol tuzlu patlamış mısır, portakal, mandalina, çekirdek, sandviçler içecek olarakta bol su, çay neskafe ve sıck çikolata.... bide akşam yemeği tabi...
mide fesadı geçirmeyeyim allahım lüffenn:((
bütüngün internet başındaydım. annem depresyonda olduğumu fakat bunun tedavisinin abur cubur olmadığını söylüyor. -üzgünüm anne aptal doktorlarla ve onların vereceği gereksiz ilaçlarla uğraşamamm!! ben abur cuburlarımla mutluyum!!!
msnde bissürü aptal şapşal geyikler yaptım milletle. haa bu arda dün bi arkadaşımın sevgilisi beni msnden kekledi. gerizekalı kıskanç hatun tuzağına düştüm. yazıyı ynen aktarıyorum;
(15:17) ﻬ [x arkadaşım: size bir titreşim gönderdi.
(15:17) - Deli Rapunzel: burdayım
(15:17) ﻬ [[x arkadaşım: nbr
(15:18) - Deli Rapunzel: iyidir senden nbr;)
(15:18) ﻬ [x arkadaşım: iidr benden de
(15:18) - Deli Rapunzel: fotoğraf konuşuyo yine:)
(15:18) ﻬ [x arkadaşım: çok güzel dimi :)
(15:19) - Deli Rapunzel: evet:)
(15:19) - Deli Rapunzel: acaip romantik duruyo burdan bakınca:)
(15:19) ﻬ [x arkadaşım: çok teşekkürler :)
(15:20) - Deli Rapunzel: rica ettim;)


bu konuşmadakinin x arkadaşım olmadığını akşam öğrendim. facebooktan msj atmış "msnden engelledinmi beni göremiyorum" dedi. yok dedim niye engellim seni delimisin nesin? önce biraz düşündü. sonra "dün biz seninle yazıştık mı?" dedi. baktım kayıtlara yazışmışız. sonra tekrar ekledi beni. meğer benimle konuşan sevgilisi olacak o kıskanç hatunmuş!!! adi karı yazdıktan sonrda engelleyip silmiş!!!!

be hey utanmaz karı, (yazışmada geçen fotoğrafta bu iki sevgilinin çok güzel fotoğrafından ibaret.)yelloz seni ben arkadşıma gayet memnun bir şekilde fotoğrafta ne kadr romantik olduğunuzdan bahsediyorum, sende bana teşekkür ediyorsun, hal böyleyken ne demeye beni silip engelliyosun allahın amelesi. nooldu anlaşılmayacakmı sandın? hiç mi yüzyüze gelmicez seninle? bak ben sana neler edecem o zaman seyret sen.
abi uyuz oldum ya. hatun fotoğrafımıda görünce pencerede kesin beni potansiyel falan sandı heralde. mal!!! bide böyle tipler vardır. tamam bende kıskancımdır ama bunun bi mantığı yada kıskançlığa dayandıracak bir sebebin olması lazım ( çok güzel olmam bunu için bir sebep olabilir tabi o ayrı konu:))) off aşıkım kendime ya:)))neyse şaka bi yana hakkaten sinirlendim!! bu arada son sigaramı yaktım şimdi. benimki biteli çok oldu en son iki tane babamdan aşırmıştım oda bitmek üzere. sigaram bitince oturamayıp direk uyuyan bi psikolojim var. o yüzden bu sıkıcı pazar yazısını kısa tututucam.

4 yorum:

asiçiçek dedi ki...

rapunzel al benden okadar bütün pazar evde oturdum.
yazına gelince ben buna kıskançlık değil aptallık derim seninle konuşan hatun bence sevgilisine değil kendine güveni yok olsa böyle bişey yapmaz diymi?

DeliRapunzel dedi ki...

malesef asi. ortada kıskanılacak bir konuşma olsa haklı diyeceğim ama neye dayanrak bunu yaptı ona kızdım ben. çokta önemli değil. asıl sorun. sevgililerin birbirlerinin arkadaşlarına arkadaşlıklarına saygı duymamasında, o insanı tekeline alma çabasında. yazıkki ilişkiler hep bu sebeplerden dolayı bencillikler yüzünden hızlı tükenmekte...

Sinirli Prenses dedi ki...

Size imrendim kızlar.Benim tek bir pazarım var tatil olarak ondada harıl harıl ev temizledim sabahta işe gitmek ölümm:(
Kıskançlık konusunda nekka çok haklısın bebeyim birebir aynen yaşadım ben bu olayı..
Artı bu bilmemnene koyim sana bişe olmasın demekten ayrı bi haz alıyorum:)

Adsız dedi ki...

Maalesef şekerim güzel kadınların kaderi bu, eminim o kıskanç kadın sevgilsisnn azından açıkca olmasada ima yoluylan senn çekici olduğunu, güel olduğunu vs. vs duymuştur. Hal böyle olunca sevgilye çekici gelen hatun msn den silinmezde ne yapılır sorarım :))