Pages

11 Ağustos 2009 Salı

öylesine

yeni uyandım, kahvaltı ettim. gibi. birazdan hazırlanıp çıkacağım. nereye gideceğim bilmiyorum. ne yapacağımı bilmiyorum. kocaman bir günde beni neler bekliyor olacak bilmiyorum. her gün yeni bi tünele giriyorum. evdekilere hala yalan söylüyorum. yenilgimi onlara itiraf edemedim hala. dayanamadım istifa ettim demek zor geliyor. off bu duruma ne kadar katlanabilirim onuda bilmiyorum.  hava kapalı istanbul'da. sanırım sonbahar sabırsızlanıyor.  hala umudum var gibi. bi sürprizle karşılaşmak ertesi gün bambaşka bir sabah uyanmak gibi. öyle işte. ben gider...

4 yorum:

*Polen* dedi ki...

İlk önce Birşeyler Saklamanın Sıkıntısı, Sonra Söylersem Rahatlar mıyım sorusu Ardından ne yapacağım merakı gördüm sanki yazıda :)

Pilli Petro dedi ki...

sonbahar güzeldir yenilikle gelir başkalarının sandığının aksine.

hele ki aşk sonbaharda daha bi güzeldir, kimbilir kapını çalmaya hazırlanıyordur belki :)

iş dersen yazdan ziyade kışın ve de baharları çekildiği kesin :)

İzDüŞümLeR dedi ki...

Bir süredir sizi okuyorum.Bodozlama hayatınızla ilgili yorum yapmam pek doğru olmaz belki ama empati yaparak yazıyorum.bazen hepimizin hayatında herşeyin karman çorman karıştığı zamanlar olabiliyor.Aynı anda hepsini çözemiyorsunuz .En aciliyetli olandan başlamak lazım böyle zamanlarda.Misal ailenize işten ayrldığınızı söylememek bile ayağınıza bağlanan taşlardan biri.Bırakın ne düşünürlerse düşünsünler.Onların hayatında böyle zamanlar oldu.Sizin şimdi en güvenli sığınacağınız liman eviniz olmalı ya da odanız .

Herşeyin yoluna gireceğini ama bunu yapacak olanında sadece siz olduğunuz unutmayın lütfen.

Sevgiler. :)

Adsız dedi ki...

Merhaba,

ben de bastan bugüne tüm yazilarinizi okudum: su gibi yazilar/di.

Icinde bulundugunuz son durumun süper bir avantaji var, öyle ki her seye yeniden baslayabilirsiniz.
Bence sadece kimildayin ve sadece kendinize inanin.
Haydi.
Özlem