Pages

5 Ağustos 2009 Çarşamba

saçlarımı kestim / işsizim

notlar halinde yazıyorum başka türlü toparlamam zor;

  • ben artık rapunzel değilim, yani hala deliyim ama saçlarım yok kulaklarımın hizasına çekti. deliyiz dedikya, gittim kuaföre vur dedim makası allah ne verdiyse kesti götürdü. aldı saçlarımı dikkatlice koytu bi kutuya. herkes "satsaydın keşke" dedi. zoruma gitti lan. organ satmak gibi, "organ satılmaz bağışlanır" dedim. bağışladım gitti. allah beni bildiği gibi yapsın e,mi? e.
  • ve sonunda istifa ettim. bu gün. özgürmüyüm neyim. kabus dolu kocaman bir 7 ay geçmiş ömrümden. omuzlarımdan filler uçuştu bi anda istifa dilekçemi imzalarken. ama ağladım. nazlı'da ağladı. bir tek ona ağladım zaten, onu o cehennemde artık dostsuz, arkadaşsız bıraktığım için.
  • işten ayrıldığımı evdekilere henüz söylemedim. gece vardiyasına geçtiğimi söyledim. böylelikle gündüzleri evde geceleride nerde bulursam orada geçiricem bi süre mecburen. şimdilik bu kadar artık yazmaya çok vaktim olacak nasılsa, işsiz özgür ve mutluyum ve mütemadiyende sarhoş:) allah beni bildiği gibi yapsın e mi.

6 yorum:

Pilli Petro dedi ki...

tam delüsün :) saçları kestirmek kadınların olayı işte , sinirlen vur makası. 20 gün kadar önce de ben yaptım aynısını ama snein kadar cesur olamadım omuzlarımda bıraktım :)

istifan hayırlı olsun dicem çünkü sıkıntı içinde işe devam edilemiyor malum.

aşk güzel şeydir bulduysan yaşa gitsin.

öperim :)

rahat yazar dedi ki...

çok çılgınsın. istifa nedenlerini falan bilmiyorum blogunu iyice okumam lazım herhalde :)

kenzavey dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
DeliRapunzel dedi ki...

Bekriya; sağol canım, işsizlikte bi dert ama en azından bu dinginliğe ihtiyacım vardı sevmediğim bi işi yapmaktansa işsiz kalmayı tercih ederim arık. bu arada aşk güzel bişey değilmiş, yine yanıldım:(

rahat yazar; bunu iltifat olarak alıyorum :) teşekkür ederim. evet istifa nedenlerim oldukça çok son yazılarımda çokça bahsetmiştim, ihmal etme beni öperim seni:)

perforasyoncu; "Hayatına girdiğimden beri olumsuz kehanetlerimle üzmüş olabilirim seni" deyişinden anladığım kadarıyla bana olumsuz kehanetlerde bulunan sadece tek bir kişi vardı burda? yoksa sen?

kenzavey dedi ki...

Evet Delirapunzel'cim ben, o :)

NB dedi ki...

cin yaa gece vardiyasina gecmismis :))
gecen ofiste basim dondu bi kotu oldum, heyecan yapti millet tansiyon fln mi dustu acaba diye, bi yandan benimle ilgilenirlerken kolonya, su, biri arkadan dedi ki, asik olmasi lazim, o zaman tansiyonu dusmez hep yuksek olur:)) nasil ama cat diye taniyi koydu hatun :))
coook sevindim cok!