Pages

17 Nisan 2009 Cuma

yanlışlıkla ellendim!!!

nihayet cuma akşamına ulaşabildim. yazı girişlerimden de anlaşılacağı gibi bu hafta sıkıcı, yoğun, stresli ve gergin geçirdim. pc başına defalarca geçmeme rağmen yazacak güç bulamadım kendimde.
pazartesi günü sabah, zincirlikuyu'da metrobüsten inipte merdivenlere doğru yürürken bir pisliğin arkamdan sinsice yaklaşıp popoma ellemesiyle başladım haftaya. evet pazartesi sabahı saat 9-9.15 sularında zincirlikuyu metrobüs durağında, kıçına ellediği için bir pisliği yumruklayarak avaz avaz bağırınan, önüne gelen duvar, turnike ve benzeri yerleri tekmeleyen birini gördüyseniz evet o bendim. cinnet geçirdiğimi farkeden güvenlikçi yanıma geldi, orta yaşın üstünde amca kıvamında ki bu güvenlikçi -kızım belki yanlışlıkla ellemiştir- dedi.
1. si, yanlışlıkla ellenmez, yanlışlıkla çarpılır!
2. si, yanlışlıkla çarpmayla mıncıklanmayı birbirinden ayırabilecek kadar tacize şahit olmuşuzdur bu memleketin hatun kişileri olarak!!

malum, haftaya nasıl başlarsan öyle gidermiş derler, bütün haftayı popom mıncıklanarak! geçirmesemde, beynim ve kalbim çeşitli sıkıntılardan dolayı epey bir mıncıklandığı için aynı gerginlikte devam etti.

yıllardır ödemediğim kredi kartları borçlarım ve çeşitli alacaklılarla olan alicengiz oyunlarım devam etmekte, içinde bulunduğum bataktan kurtulabilmem için hala bir mucize bekliyorum...

hiç bitmeyeceğini sandığım günler yaşıyorum... ama herşeye rağmen gülüyorum, espri yapıyorum, çenem hiç susmuyor,konuşuyorum. kötü giden hiç birşey yokmuş gibi yaşıyorum.

harun'la da aynı şeyleri yaşıyorum. kavga ediyoruz sürekli, birbirimizi yiyoruz. sonra bişey oluyor ve hiç bişey olmamış gibi, ilişkimize devam ediyoruz. sanki bir gün önce birbirimize onca lafı eden, onca bağırıp çağıran biz değilmişiz gibi, sabah uyandığımızda herşey süt liman oluyor.

sersemleştim iyice, manyaklaştım. öyle işte.

4 yorum:

Busra Akdogan dedi ki...

Öncelikle seni taciz eden o beyinsiz sapığa haddini bildirdiğin için seni tebrik ediyorum. Pek çok kadın bu durum karşısında rezil olmamak için susup yoluna devam ediyor.
Harun'a gelirsek, duygusal terminatör olduğunu sanırım daha önce de belirtmiştim. Bir ilişki yürümüyorsa yürmüyordur. İlişkinizi bu kadar zorladığınız için ve duygusal açıdan Harun seni tükettiği için dayanılacak çok basit şeyler bile dayanılmaz geliyordur. Yaşama sevincini, hayattan aldığın zevki, mücadele gücünü yavaş yavaş emen bu tip ilişkilerde dikkatli olmak gerekiyor!

DeliRapunzel dedi ki...

Rezil olmamak için susmam. burnunu kanattım. dahada beter edebilirdim kendimi kaybedip ama daha önce de böyle bir haddini bildirme eyleminde bulunurken, karşımda sapığın soğuk bıçaığıyla karşılaşmıştım. aklıma o geldi bi an ve duvar ve turnikeleri yumruklamaya başladım.
harun konusuna gelincede, evet ona Duygusal Terminatör lafını daha öncede sen söylemiştin, haklısın. tam bir duygusal terminatör... kendi kendini imha edeceği günü bekliyorum sanırım..
teşekkür ederim desteğin için canım, öpito..

merlin dedi ki...

valla cok guzel olmus serefsize. ama pust da kesin ar namus olmadigi icin utanmamistir bile.

delininbiri dedi ki...

buna benzer, hatta bundan daha kötü bir tacizi ben de yaşadım yakın zamanda..anlatmıştım blogumda..çok geçmiş olsun..iyi ki susmayıp tepkini belirtmişsin..