Pages

29 Aralık 2009 Salı

blogcularda insan / blog yazarlarının msn sorunsalı

şu msn muhabbeti beni darlandırmaya başladı son zamanlarda. kendi şahsi msn adresimi çok sık açmıyorum artık, yada aklıma gelmiyor, yada yazışmaya değecek çok kayda değer konular ve insanlar görmüyorum belkide. blog için kullandığım bir adresim var, o da çok  sevdiğim bazı blog dostlarımla ara sıra sohbet etmek için açıyorum. tüm bunların dışında çok tuhaf şeyşerle karşılaştım şimdiye kadar. biraz onlardan bahsetmek istiyorum. bu gün bi zat eklemiş, haliyle kabul ediyorum adresimin sadece blog profilinde yayınlandığı için. ve haliyle sorulan sorulara verilen selamlara cevap veriyorum..
adamın biri sırf eski sevgilisinin "msn nick"i de rapunzel diye eklemiş beni. bide diyorki tesadüfe bak!!! adını söylüyor, memnun oldum diyorum bütün sıkıcı nezaketimle, "konuşsan bende memnun olucam" diyor. adımı soruyor, "blogumdan geldiğine göre ismimi söylemeyeceğimi bilirsin" diyorum. ve arkadaş bombayı patlatıyor; (18:57) sinan,,,,,,,!!!:offfffffffff
kıme sarıcam benyaaa
sende konuşmuyosun....

"amann kardeş gözünü seveyim bana sarma" diyorum!!!!
 
hatta üzerine vazifeymiş gibi (eski sevgilisinin nicki! rapunzel olduğu için olsa gerek) "bence nickini değiştir, aynı trajediyi bi daha yaşamak istemiyorum" diyor. hey allahım sen bunları boş beleşe mi yaratıyorsun sırf angaryadan iş olsun diye. ne trajedisi ulan. blogumdan geldiğin için saygı duyup kabul ediyorum, selam veriyorum.... sanane benim ismimden ayrıca o benim nickim değil, ismim, gerzek!!! sonra lafı fazla uzatmadan "sana başarılar kardeş, iyi akşamlar" diyerek sinirlerimi daha fazla zıplatmamak adına engelliyorum vatandaşı. bu nedir yahu, nasıl bir fantezidir, sırf eski sevgilinin nickine benziyor diye ekleyip, lafım ona "aynı trajediyi yaşama" hayalleri. elemanı silip engelledkten sonra hırsımı alamadım yazayım dedim. sonra bu eleman tekrar başka bir adresiyle ekliyor, neymiş efendim çok "ukalymışım". töbe ya. sen bana sabır ver. yahu bunca zamandır blog yazarım kime ne uklalığım olmuş, kiminle atışmam, kiminle kapışmam olmuş. hiç bilirmisiniz buradan her hangi bir blogcuyu yerden yere vurupta haklı veya haksız yorumlar yapıp, ukalalık yaptığımı? pes diyorum artık. okumayın kardeşim. evet sizin gibilere ukalayım, agresifim. beğenmediyseniz alayınıza kasımpaşa....
aslında nicedir bahsetmek istediğim bir konuydu bu. sizede olmuşmudur bilmem, blogu adına msn kullanıp yayınlayan arkadaşlarında başına gelmiştir eminim. kendisi blog yazmayıp, kendince seçmiş olduğu özellikle kadın blogçuları ekleyip, "aa sen insanmısın merak ettim o yüzden ekledim" di. gibilerinden cümleleri duyduğum çok olmuştur. yada "hakkaten delimisin?" soruları... - evet annem kafama huni takıp sokaklarda geziyorum bakın ben deli rapunzelim- diye. saçmalıkların son demlerini ne olur yaşatmayın bizlere. bizde sizler gibi sıradan insanlarız. kaşımız gözümüz kulağımız var. tek farkımız  blog yazıyor olmamız.
tabiki tüm bunların dışında, kimisi blog yazarı olup, kimisi blog yazmayan ama takip eden bir çok insandan iyi yada kötü çeşitli tepkiler, eleştiriler, sorular alıyorum. hatalarımı söyleyenler, yada herhangi bir konuda benimle ilgili merak ettiği soruları olanlar, yazmadığım zamanlarda "nerdesin" diye soranlar.... bunların hepsi çok güzel evet hepsinede eksiksiz yanıt veriyorum, eleştirileri değerlendiriyorum ama insanların yazdıklarının ve yaşadıklarının üzerinden yada saçma sapan isim trajedileri üzerinden vaktimizi alıp abuk sabuk konularda eğlenmelerine tahammül edemiyorum. sırf böyle saçma sapan insanlar yüzünden msn adresimi profilden kaldırmayı düşünmüyor değilim. böyleleri insana değil msn blog kapattırır. akşam akşam ne yazacaktım, neler çıktı ortaya. uyuz oldum yahu. hiç bir şey yazasım kalmadı iyi mi!

10 yorum:

Pilli Petro dedi ki...

işte bu insanların arsız meraklarından ve hadsizliklerinden ben mail adresimi de yayınlamıyorum artık.

blog yazan kadınsa ooo herkesle muhabbet eden biri olarak görülüyor bazı beyinsizler tarafından.

yaramı deştin rapunzel :)

DeliRapunzel dedi ki...

evet kesinlikle haklısın bekriyacım, aslında yazılacak çok şey varda uzatmak istemedim daha fazla.

DeliRapunzel dedi ki...

altuğ; :) zaten okusunlar mümkünse artık yetti yani.
bu bişey değil inan bana, daha neleri var bi bilsen ağzın açık kalır:)

DeliRapunzel dedi ki...

e tabi bide ekleyip hiç konuşmayanlar da var :) o da tuhaf bi merak tabi :)

chnekn dedi ki...

koptum ya alah bunları bildiği gibi yapsın :))))

themonk dedi ki...

hakkaten deli misin? :)

Böcek dedi ki...

bu konu da en az şikayet alan benim heralde,ne gelen var ne giden:P
hoş olmasın da zaten,msn de yok da gerçi,öle abzürd mailler de pek gelmiyor allahtan.
biz seninle konuşuyoruzz, sen hep o msnini aç böö:DD

DeliRapunzel dedi ki...

chnekn; amin, aynen katılıyorum :)

böcekim; sıpaaa seni yerimmm :)sen hep elimin ucunda ol zaten, bazen orda olduğunu görmek bile yetiyo inan bana :)

Naverella dedi ki...

ben hastanızım luv u

DeliRapunzel dedi ki...

bizde size hastayız ooo beybi beybi:))) bizde luv u