Pages

25 Kasım 2008 Salı

şimdi ortalık tozduman!!



delirdim triplere girdim, temizlik yapıyorum. ama öyle bildiğiniz temizliklerden değil. facebook listem, msn listem ve hayatımda temizlik yapıyorum. gerekli gereksiz ne kadar insan doldurmuşum hayatıma meğer. birden ne olduysa oldu dank etti bişey ve tozuttum. bu kadar insana hiç gerek yok hatta bazılarına hiçç!!!

7 yorum:

SCHIZOPHRENE dedi ki...

Bir cinnet anında herkesi silmiştim. Pişman mıyım, hayır geç bile kalmışım.:)

DeliRapunzel dedi ki...

kesinlikle:))
herkesi silmedim, özellikle bazılarını sildim gereksizleri, pişman mıyım hayır;) yine olsa yine silerim, şimdiye kadar silmediğim hata:)

asiçiçek dedi ki...

bazen toptan bir temizlikte iyi gelir insana en iyisini yapmışsın... sonrasında ne kadar hafifliyor insan nasılda farahlıyor ohhh be üzerinden büyük bir yük kalkmış gibi rahatlıyorsun aynısı bende yapmıştım tecrubelerime dayanarak söylüyorum.)

noname.morosophe dedi ki...

kirlenmek de güzeldir beee...
arada temizlenmek şart ama.. yoksa pislik insanı hasta edebilir ...

Böcek dedi ki...

faysbuk olayı beni kasıo rapunzel ya..sevmem bek..bana kalırsa kökten hallet işi:Pp
blog değişmiş mi ben mi yanlış biliorum..değiştiyse güzelll:D

Berrin dedi ki...

hakıkaten arada ıyı oluyor bu temızlık. domestosla:) zararlılar ölüyor:) gerıye mıs gıbı koku kalıyor. msn dekılerı sılmekle ugrasacagıma yenı bır adres aldım 7 kısı var sadece kafam rahatladı :) oburune ara sıra bakıp kacıyorum :))

DeliRapunzel dedi ki...

"asiçiçek" sanırım bunu hepimiz dönem dönem yapmak zorunda kalıyoruz:))

"noname" benimkisi kirlenmeyi geçmiş artık, boğazıma kadar pisliğe batmışım :))

"böcek" facebook beni de kasıyo ama hertürlü dedikodu ordan takip ediliyo anacım:) kim nerdeymiş neyapmış kimlerle fotoğraf çektirmiş relationshipi kimmiş ordan öğreniyoruz:) itiraf ediyorum bu yüzden facebooktan vazgeçemiyorum :) blogum zaman zaman psikolojime göre değişebiliyor, daha profsyonel bişey hazırlayana kadar şimdilik sıkça değiştiğini görebilirsiniz;)

"banadair_berrin" valla bendekiler kezzaplıktı canım domestos biraz hafif kalırdı:)) yeni msn olayı çok angarya geliyo şimdi hiç uğraşamam ikisini birden takip etmek zorunda kalırım yoksa:))