Pages

28 Kasım 2008 Cuma

özet..

sancılarım hala geçmedi, kabızlığın haricinde yumurtalıklarımdan ve böbreklerimden ağrılar yükselmeye devam ediyor.

annem durmadan sıcak su torbası ile evin içinde peşimde dolanıyor.

cumartesi günü papatya ile doktora gidip bi kadın hastalıkları uzmanına görünmeyi düşünüyorum.

dün gece laptopum bozuldu. çalışmadı. bende keçileri kaçırıp içini açtım. 8748754689 tane vida söktükten sonra bütün mekanizmayı ortadan ikiye ayırıyordum neredeyse. zor bela kapatıp 8748754689 tane vidayı geri taktığımda çalıştı. hala dumurum. bu konuda uzman bi arkadaşıma telefonda durumu anlatıığımda söylediği şey "delisin sen, zırmanyaksın sakın bana gelme, mümkünse görüşmeyelim" dedi. sanırım haklı :)

bu gün öğlende pia gelip beni evden aldı. eski çalıştığım dergiye gittim arkadaşlarımı görmeye. kellenin türk kahvesi mükemmeldi herzamanki gibi.

akşam eski okuldan arkadaşım harunla buluştuk. önce sultanahmette nargile içmeye gittik. yine tavla oynadık ve yine her zamanki gibi yendim. sonuç : 4-0 (5'i yüreği kaldıramadı oyunu bıraktı:)) sonrada haruna mekan dar geldiği için türk kahvemizi balatta içtik. hafta sonu birlikte dvd izleme programı yaptık. harun'un dramatik bi hayat hikayesi var bunu daha sonra yazmayı düşünüyorum...

şu an evdeyim, ayağımda sıcak su torbası, kucağımda laptop özet geçiyorum...
yarın için hiç bir fikrim yok muhtemelen iki yıldır izlemek istediğim ama bir türlü fırsat bulamadığım bir kaç film izlicem.

3 yorum:

y i ğ i t dedi ki...

nası merak ettim o 2 yıldır duran filmleri vrya.. =)

asiçiçek dedi ki...

geçmiş olsun diyelim ayrıca 2 yıl önceki flmler hala sinemeda gösteriliyormu ben bunu bilmiyordum?

DeliRapunzel dedi ki...

2 yıl önceki filmler, o zamanlar sinemada izlemeye fırsat bulamadığım filmler.. kimisinin dvd sini bulamadım kimisini de kararsızlıktan izleyemedim :) yani asiçiçekçim gösterimden çoktan kalkmış ama arşivimde beni bekleyen filmler bunlar:))