Pages

13 Mayıs 2009 Çarşamba

Ayrıldık / Bittim / Gidiyorum....

Harunla ayrıldık. 4 gün oluyor. şu an yaşadıklarımı yazmaya ne gücüm var nede yaşadıklarımla yüzleşip yazarken tekrar yaşayacak tahammülüm. bitkin, perişan ve rezil hallerdeyim. kendimi ne zaman toparlarım bilmiyorum. bu ayrılığa hiç hazır değilmişim. yerle yeksanım ve elim kolum bağlı. artık hiç bişey eskisi gibi olmayacak. bu canlı cenazeyi ne zaman gömersem o zaman yine eskisi gibi yazabilirim, cuma günü yola çıkıyorum, bi süreliğine uzaklara gidiyorum, en kısa sürede yeniden aranıza dönebilmek ümidiyle...

6 yorum:

Adsız dedi ki...

kimse kendinden daha önemli değil,bunu unutma cnm

Arzu Breda dedi ki...

Vah canım ya!.. Ama kendini üzme bu kadar. Asıl Harun üzülsün ayrıldığınız için. Sebebi ne olursa olsun, kendini bırakma. Bir an önce toparlan ve geri dön.

Çabuk dön, bekliyoruz hayatım. Seni sevenleri çok bekletme...

Görüşünceye kadar kendine iyi bak. :))

Sevgiyle kal...

OlurÖyle dedi ki...

Harunla bütünleştirdiğin kendini ondan koparman ne kadar zor olursa dönmen de o kadar uzun olur. keşke hiç kaybolmasaydın onda desem de bu istek -di'li geçmiş, artık anlamsız. ama dileğim kendini çabuk hatırlaman.

Pilli Petro dedi ki...

her bitiş bitiş değildir bilesin ! bitti sanılan şeyler bazen tam da o an başlıyor olabilir. zamanın akışına kapılmak lazım.

uzaklaşmak iyidir her zaman, insan yok aldıkça zihni silinir ben de hep zor zamanlarımda kaçarım bi yerlere en kolay çözümdür bu :)

kendini üzme, oldu bitti de, hiçbi şey alıştığımız gibi olmaz, ama zamanla alışılır.

bir an önce güzel haberlerinle, zihnini temizlemiş olarak dön. sevgiler :)

LoLLa dedi ki...

:'(

Beter Böcek dedi ki...

Ayrılıktan sonra kaçmak ...
Kaçtığın yerlerde de onu hatırlayışına ağlamak.
Neredeyse 2 yıldır kaçtım uzaklara, bu yüzden geçen seneden artakalan bir sürü ders bıraktım ama ne oldu unuttum mu hayır ...
Başkasıyla oluyor mu hayır ...
Şimdi eski zamanlara dönebilseydim terketmezdim ya da terkettikten sonraki o 6 aylık süreçte geri dönerdim, gururumun anasını satardım ama yapamadım.
Sen pes etme, inan acısı çok sürüyor...