Pages

29 Temmuz 2010 Perşembe

gergin, asabi, huysuz, sevimsiz ve hırçınım bu gün.

tamam gerginim. kabul ediyorum. ben ki ergenlik döneminde bile sivilce çıkarmamışım, ben ki regl dönemlerinde depresyona girmemiş bi hatunum. bu yüzden de üzerimdeki bu  sebepsiz! negatif enerjiyi neye bağlayacağımı bilemedi!. Televizyondaki sinir bozucu bir reklamla bile kendi kendime konuşup kavga ediyorum. "Vay çakal vay, sen o kampanyayı benim külahıma anlat" gibilerinden homurdanıyorum. annemle de sudan sebeplerden tartışıyoruz, ya bize ayrı evlerde yaşamak yaramadı, yada benim bir süreliğine eve geri dönmem. bilemedim. şu an için beni neyin mutlu edeceğini bilmiyorum. mutsuzlukta değilde gereksiz bir huysuzluk var üstümde. saat başı bişeyler yeme ihtiyacı duymaktan da nefret eder oldum. tiksinip ağzıma tek lokma sokamayacak hale gelene kadar mı böyle devam edicem onuda bilemedim. Al işte gerzek biri daha. Tam da şu yazıyı yazdığım sırada cep telefonum çaldı, arayan kişi, girişimci ruhlu, ama psikopat derecede yapışkan bi tip. Zamanında bi iş yapmaya kalktık vazgeçtik falan neyse, beni sürekli telefonla arayıp saatlerce esir alırdı zamanında. o biçim rahatsız olurdum ve bunu belli ettiğim halde ısrarla arar sorar boş gevezelik ederdi. şimdi yine çağrı atıyor!! bir de ben arayacağım haaa!!! Malmısın be adam gıcık oluyorum sana ve telefonlarını bilerek açmıyorum msn den facebooktanda engelledim seni bu kadar salakmısın yahu!!!
o yetmezmiş gibi bir arkadaşım facebooka sürekli yeni fotoğraflar koyuyor ve sürekli taciz ediyor o da. "hadi fotoğrafıma yorum yap, hadi bilmem ne yaz sevgilim görsün,  hadi şu fotoğrafı beğen" falan diye. bunu yıldırıp yaptırana kadar devam ediyor. bazen sırf pislik olsun diye yazmıyorum bilerek ama dayanamıyorum sonunda sussun diye yazıyorum kendimce çok sevimsiz ve en samimiyetsizinden bi kaç kelime.sonra ne kadar ottan boktan mevzulara kafayı taktığımı düşünüp iyice deliriyorum.  böylelikle tahammüllerimin bağlı olduğu ipler aşırı derecede aşınmadan giderek inceliyor ve ben kopuşlara geliyorum işte o zaman. hiç birşey yapmadan evde oturmak yemin ederimki bir meziyetmiş!!! bunu dönem dönem yaşasamda hiç bu kadar gerildiğimi hatırlamıyorum. hani biri ağzını açıp "gıg" dese, elimin tersiyle çok pis kayıcam. görsen dersin "bu yaştan sonra emo tribine mi bağladın" diye işte o zaman çıkar sokağa yangın vaar diye bağırırım valla. sanırım gitmem lazım. çook ama çook uzaklara!!!!

5 yorum:

celly dedi ki...

Off bu ne sinir bu ne öfke
Aman bir telaş bir acele
Herkes birbirini boğacak
Bu gidişle sonumuz ne olacak
Kimi takmış alaturkaya
Kimi batıdan şikayetçi
Ne varki sanki bunda kızacak
Dünya hali bu gelip geçici

Şiişt şiişt sakin ol
Sinirlerine hakim ol

Ahhh
Ölümlü dünya ölümlü insan
Ha alim olsan ha zalim olsan
Şiişt şiişt sakin ol
Sinirlerine hakim ol...

bu şarkıyı sana armağan ediyom jnm benden sana gelsin:)
aman bea jonemm 3 günlük dünya bea kafacığına tokadan başka bişey takma bea..D:

Burcu dedi ki...

Şimdi aslında şöyle yazmam gerekir, ya neden takıyorsun herşeyi hayat dediğin ne ki boş verrr.. rahat ol, bırka gitsin.

Ama değil .. :) yazamam valla..

Asıl şu, insanlar rahatsız oldukları ortamlara ve durumlara tepki biriktirirler içlerinde, bu da bir çeşit duygu dolumu yaşatır ki ara ara bana da olur:) Her şeye karşı bir öfke, sinir, agresif huysuzluk.. Negatif bakış açısı nöbeti gibi bir şeydir gelir bazen geçmek bilmez..

Bu nedenle önerim, sevdiğin bir şey hatta şeyler belirleyip kendine bulunduğun ortamın dışında zaman ayırıp farklı çevrelerde bulunman.. Rahatlamaya çalışmak çözüm değil, kafanı boşaltmak için biraz bireysel uğraş gerekli.. Ek olarak.

Rahatlamaya çalışmak anlık sonuç getirirken uğraş, kalıcı sonuç getirebiliyor.. Ve de spor, mümkünse vurdulu kırdılı yada ter atabileceğin türden..Biriken stresi boşaltman yüklü enerjiyi boşaltman için..

Sevgiyle Kal:)

cemo dedi ki...

Kaçın kaçın patıycakkkkk :)))

A-H dedi ki...

az once baska bir bloga yorum yazdim, o evden cikinca geri donulmuyor anne babayla gecinilmiyor diye :)
zannedersem bu bi stres yaratiyordur zaten :)

birde ustune regl donemi mi? amanin diyorum pimi cekilmis bomba gibi olur insan :)

takmamaya calis, insallah arada guzel birseyler cikar mutlu edip rahatlatacak ;)

DeliRapunzel dedi ki...

Celly'm ben bu şarkıyla daha bir farkındalık kazanıp daha bir sinirleniyorum nedense ama çok keyifli :) hem sorun da o zaman 3 günlük dünyada şu halime bak dmi ama :(

Burcu; söylediklerine kesinlikle katılıyorum biriktire biriktire bu hale geliyoruz, ama şu vurdulu kırdılı olayı kafama fena yattı, değerlendiricem :) teşekkür ederim tavsiyelerin için.

cemo; nasılda biliyo ama :))

A-H; evet bende büyük payı buna veriyorum, bazı şeyler eskisi olmuyor söylenen herşey batıyor nedense... umarım yakında bi iş bulurumda herkes ruh sağlığına kavuşur :)