Pages

4 Temmuz 2010 Pazar

özet

vakumlanmış gibi bir hayat yaşıyorum. bir kavanozun içine sıkıştırılmış kurbağa gibiyim son iki aydır. evden ayrılalı neredeyse iki ay oluyor. zeyno'ya yerleştim haftada bir eve uğrarken, son olarak üç hafta sonra bu gün gelebildim annemle babamı görmeye. babam hergün telefonda dolaylı yollardan beni özlediğini söylemeye çalışıyor. o pek beceremesede ben anlıyorum. babam beni çok özlüyor.
bir organizasyon şirkeiyle çalışmaya başladım. gecem gündüzüm birbirine karışıyor. çalışmaktan geri kalan zamanlarımda sadece uyuyorum. eve geç geldiğim için sabah vakitlerine kadar zeyno ile günlük kritiklerimizi yapıp öğleden sonra işe gidiyorum. hergün neredeyse aynı tempoda geçiyor.
muzice ile sıkıntılarımız artmaya başladı. ilk günlerdeki heycanımızı kaybetmemiz çok uzun sürmedi. ilk zamanlar öncelikli işlerini erteleyip iki günde bir beni görmeye istanbul'a gelen adam, şimdi haftada bir istanbul'a işlerini halletmeye geliyor,önce toplantılarını görüşmelerini yapıyor, dönmeden bir iki saat önce de beni görüp gidiyor...
işleri olmasa kızına vakit ayırıyor, kızı yanında olmadığı zamanlarda da işleri oluyor. bende sağdan sönük bir yıldız gibi kayıp duran yıldız gibiyim... tüm bunların yanında beni ne kadar çok özlediğini söylesede, hayatında çokta önemli bir yere sahip olduğumu düşünmüyorum. gittiği yere kadar gider diyorum ve hayatıma devam ediyorum....

birde fotoğraf makinesi aldım kendime son kazandığım parayla. o kadar mutluyumki anlatamam. oyuncağını kaybedip yeniden bulmuş çocuklar gibiyim.

arayı çok açtığımın farkındayım ama durum vaziyet budur işte.

öperim.

5 yorum:

đerkenαя dedi ki...

Umarım bu maceran seni üzmez..

Boşver, makina almana çok sevindim :) Benimde beğendiğim bitane var en yakın zamanda almak istiyorum inş.

Güzel fotoğraflarını bekliyorum :) Hayatına renk katması dileğiyle..

UykusuZ dedi ki...

kendine doru duzgun bi adam bul diyorum, hoşgörüne sığınarak

DeliRapunzel dedi ki...

Derkenar; teşekkür ederim iyi dileklerin için... macera kısmını aşmış bulunuyoruz... açıkçası üzülmeye meyilli ruh halim buna zaten hazırlıklı gibi...
umarım istediğin makineye sahip olursun en kısa zamanda... bir fotoğraf projem var zaten yakında paylaşırım buradan inşallah.

Uykusuz; bu söz bana çok tanıdık geldi birden :) yakın dostlarım ve kankalarım da bana bu cümleyi sık sık kurarlar :) teşekkür ederim, umarım o kayıp düzgün adamı bigün bulurum :)

Eliza Doolittle dedi ki...

Arayı öyle böyle açmadın, çok özlettin, kaçma lütfen :)
Uykusuzun yorumuna naçizane katılıyorum..DeliRapunzel'e, önceliklendirmesini doğru yapan prens yakışır..öperim

Thorir dedi ki...

Rapunzel selamlar,

Mailini kontrol edebilir misin?

Bir ricam vardı da.

Teşekkürler.