Pages

13 Mart 2009 Cuma

(Günün Blog'u seçilmişim ) Teşekkür... ;)

cuma sabahına uyanmanın heyecanı ile kalkıp bi an önce akşam olmasını dileyerek yola koyuldum, iş yerine geldiğimde her zamanki gibi önce bir kahve sigara azbirazda muhabbet derken masama geçtim. normalde herkesin yaptığı gibi sisteme girmektense bişeyler beni dürttü ve bloguma bir göz atayım dedim. birde baktım üfürükten prensesin mesajı var:) Bloxoo'da Günün Blog'u olmuşum:))) o kadar şaşırdım ki anlatamam. hiç beklemediğim birşeydi açıkçası. bu aralar o kadar kötü sürprizlere maruz kaldım ki, stresli bir cuma sabahında böyle bir güzellikle karşılaşmak çok güzel oldu. öncelikle bloxoo yöneticileri ve editörlerine çok teşekkür ediyorum, onlarca birbirinden güzel blog arasından seçilip tahtaya asılmak çok güzel bi duygu.
blog alemine girdiğimden beri hayatımın bir parçası oldu resmen. hayatımda olup biten herşeyi, yada olup bitemeyen hiç birşey-leri yazmak, üzüntümü, sevincimi, heycanlarımı, anılarımı, kızgınlıklarımı, bazende karalamalarımı içimden geçenleri buradan tanımadığım ama varlığını tanıdığım insanlardan daha çok hissettiğim insanlarla paylaşmak, onların da yaşadıklarım hakkında fikirlerine ulaşmak beni hayatın reel yorgunluğundan alıp uçsuz bucaksız yerlere savuruyor. kendimi buluyorum, çevirip çevirip tekrar okuyorum. kısacası blogum bana iyi geliyor...
tekrardan beni günün blogu seçen herkese ve destekleyen sevgili blogger'lara teşekkür ederim... kucak dolusu sevgilerle;)
öpito, delü;)

3 yorum:

Pilli Petro dedi ki...

sevgili favorim öncelikle tebrikler :) sonrasında hediye olarak mimledim seni :)

http://gecmisola.blogspot.com/2009/03/kronik-mutsuzdan-mutluluk-halleri.html

DeliRapunzel dedi ki...

canım benim, çok teşekkür ederim, seviyorum seni;)
mim içinde ayrıca teşekkürler,
bu aralar mutlu olduğum şeyleri hatırlamak çok iyi gelecek bana, keza sıksan mutsuzluk akıcak üstümden şakır şakır...
iyiki varsın..

Pilli Petro dedi ki...

arada hepimize oluyor işte bak ben de kendimi kronik mutsuz olarak nitelendirdim :)

sen de iyi ki varsın :)